Winkelmandje

Totaal:
0,00

Portret Stoffer Veurman

De wedstrijdlijst van Stoffer :

Geschiedenis

Stoffer Veurman is geboren in 1959 en heeft zijn opleiding gehad aan het AOC Terra te Eelde waar hij nu ook woont.

Na een aantal jaren bij verschillende bloemisten in noord Nederland gewerkt te hebben startte hij zijn eigen bedrijf in 1986 aan de Westersingel 18 te Groningen. Samen met zijn team zorgde hij ervoor dat zijn naam garant staat voor iets bijzonders. Met aandacht en veel plezier wordt er gewerkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Tussen al de opdrachten in de winkel heeft Stoffer nog steeds tijd om vol passie bezig te zijn met de vernieuwing in zijn vak.

Achtergrond

Mensen die Stoffer kennen weten dat het een man is van weinig woorden. Liever is hij bezig met experimenteren met nieuwe werkwijzen en het ontwerpen van zijn eigen ondergronden. Stoffer is lid geweest van het Impulsteam van de VBW. Hij is florist en designer met hart en ziel. Stoffer vindt nieuwe uitdagingen vooral in het meedoen in wedstrijden in binnen- en buitenland. Dit alles resulteerde in een mooie lijst met als bekroning de titel:

Nederlands Kampioen bloemschikken 2002

Ook heeft stoffer het Eelder Bloemencorso al 8 keer gewonnen. In september 2012 was hij wederom de winnaar samen met de wijk Conferie des fleurs.

Hij heeft verder op locatie gewerkt in Duitsland, Israel, China, Hongkong en Spanje. Stoffer is ook enige tijd werkzaam geweest in de productontwikkeling in de zijdebloemenindustrie in China en Hongkong.