Winkelmandje

Totaal:
0,00

Over ons

Onze bloemenzaak Stoffer Veurman Bloemen is in 1986 gestart op de Westersingel 18 te Groningen met de naam Akkerman – Veurman bloemen.

Na 25 jaar werd het tijd voor een een nieuwe locatie, aan de verlengde Hereweg 49 te Groningen, met als nieuwe naam: Stoffer Veurman Bloemen.

Ons team van creatieve en enthousiaste binders staat onder leiding van Stoffer Veurman, Nederlands Kampioen bloemschikken voor professionals 2002.

In alle jaren zijn we altijd een beetje een eigenwijze winkel geweest ,we houden van mooie dingen. We hebben niet alleen een ruime keuze in bloemen en planten maar ook voor bijzondere vazen en decoraties voor binnen en buiten kunt u bij ons terecht.

Ook verzorgt Stoffer workshops op locatie. Heeft u interesse dan horen wij dit graag!

Natuurlijk kunt u bij ons bloemen bestellen in binnen- en buitenland via de Fleurop organisatie. Hiervoor kunt u ook terecht in onze webshop.

Wij maken niet alleen mooie creaties voor particulieren maar leveren ook aan veel gerenomeerde bedrijven en instellingen in en rondom de stad Groningen. Wekelijks verzorgen we hier de balies en andere bloemenwensen.

Stap binnen in onze wondere wereld vol bloemen en laat u verrassen!

Stoffer Veurman en team